Etichete

, , , ,

1

Dragă George,

Azi e o zi mare: 24 de ore. Tocmai încropii lista cu DE FĂCUT, DE LUAT, DE DUS, DE SCRIE-ŢI PE AGENDĂ DACĂ NU ŢII MINTE, RALUCO!”.
O să te întrebi probabil dacă eu chiar n-aveam somn la ora la care scriu. Păi, n-aveam. Dar stai chileanu, că nu din pricina emoţiilor n-am eu somn acum. Pur şi simplu nu vreau să-ţi fac astăzi capul calendar (e periculos, George,
că-s pe jumătatea olteancă şi, dacă mă pornesc…).
Multe n-ar fi de zis, dar e de explicat.
Pe scurt: Îţi mulţumesc!
Pe larg: Eram la evenimentul de lansare a celui de-al doilea roman al Antoniei, anul trecut, în aprilie. Despre tine ştiam doar că eşti student în an terminal la teatru, că scrii poezii şi că eşti frumuşel (bine, aici nu intru în detalii, deoarece mă îndoiesc că vrei să ştii ce-şi spun femeile între ele în timp ce privesc fotografii cu tine 😀 ). În timpul unei discuţii în care se vorbea despre iubirea aia plenară (subiectul romanului Antoniei), când eu mi-am exprimat o părere nu tocmai drăguţă despre bărbaţi, te-ai uitat la mine şi ai spus zâmbind: Încearcă să extragi din orice relaţie eşuată doar amintirile frumoase!”.
Ulterior, te-am văzut pe scenă şi am descoperit că eşti un actor foarte talentat, ţi-am citit poeziile şi am descoperit că eşti sensibil, dar puternic în acelaşi timp, ne-am împrietenit şi am descoperit că eşti un om simplu, dar foarte ambiţios.
Ghici ce fac acum, George! Îmi zugrăvesc amintiri frumoase. Îţi mulţumesc pentru sfat! Ştiu, pânza e mare şi goală, dar pensula şi vopselele sunt la mine, iar eu nu mai sunt în pană de inspiraţie. Un strop de culoare ici, un strop de culoare colo… Exact cum spune Antonia: de noi depinde cum realizăm tabloul, de noi depinde dacă lăsăm cenuşiul din trecut să ne mâzgălească opera de artă sau dacă alegem albastrul ori verdele crud pentru speranţă, roşul pentru iubire, turcoazul/ lilaul pentru dorinţă şi pentru vis (da, ştiu: sunt geniale culorile astea!!! 😀 ) etc.
Dacă tot veni vorba de vis, cred că ar fi cazul să-mi zugrăvesc unul mic în momentul ăsta, adică să mă duc la somn. Nu de alta, dar azi e o zi mare, deja cu mai puţin de 24 de ore, iar tu lansezi Un strop de culoare” şi ştiu că ai nevoie de ajutorul meu.
Tu fă bine şi visează mare, George Burcea! Visează nesimţit chiar şi nu lăsa pe nimeni să te trezească!

                               Cu drag şi cu respect pentru tot ce faci,
Raluca Gabriela Cincu

P.S.: Ne vedem la Palat!

12654586_1082541378455202_7273423497316802946_n

Reclame