Etichete

,

1

SuperBlog– Susţine şi răsplăteşte performanţele bloggerilor.

Compoziţie: teme atractive, premii tentante, oferite de sponsori la fiecare probă. Pentru susţinerea creativităţii bloggerilor cărora li se administrează SuperBlog, acesta este îmbogăţit cu premii în bani.

Înainte de a utiliza SuperBlog, trebuie să ştiţi că:
-nu trebuie să consultaţi medicul;
-poate fi utilizat de femei în timpul sarcinii şi alăptării;
-nu afectează capacitatea de a conduce vehicule.

Mod de administrare: se administrează anual, timp de două luni (1 octombrie-1 decembrie), de preferat după apariţia primelor semne de inspiraţie creativă.

Reacţii adverse: pot apărea stări de agitaţie până la notarea articolelor de către juriu şi până la desemnarea câştigătorilor.

Supradozaj: nu trebuie să vă alarmaţi în caz de supradozaj cu SuperBlog. Înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun şi cresc şansele de a câştiga marele premiu.

Condiţii de păstrare: pe blogul personal (până la încheierea administrării), la temperatura camerei în care scrieţi articolele. SuperBlog nu afectează mediul înconjurător şi poate fi lăsat la vederea copiilor (când cresc, poate ajung şi ei SuperBloggeri, cine ştie?).

SuperBlog este un SuperConcurs şi se eliberează (fără prescripţie medicală) prin simpla înscriere a blogului dumneavoastră aici: http://jurizare.super-blog.eu/inregistrare. Citiţi cu atenţie regulamentul. În cazul în care apar nelămuriri, adresaţi-vă organizatorilor, pe Facebook (https://www.facebook.com/groups/superbloggeri/?fref=ts).

Produs recomandat de romaniistiuromaneste.wordpress.com.

Reclame